12.6.2017

Muutoksen tuulia ja kopterikuvia

Tänään pääsette tarkastelemaan leirialuetta perspektiivistä, jota ette muutoin tule kokemaan!

Leiritoimikunta kokoontui 27.5. lauantaina jatkamaan leirin suunnitellua. Kaikissa käytännön asioissa on päästy hienosti eteenpäin ja leiripuitteet vaikuttavat erinomaisilta! Meillä on muun muassa mahdollisuus pelata frisbeegolfia, rantalentistä ja tennistä kaiken muun vapaa-ajanohjelman ohella.


Yllä leirialue. Alhaalla näkyvä urheilukenttä ja ylhäällä oleva kaarihalli eivät kuulu leirialueeseen. Kummassakin on urheilutoimintaa leirimme aikana. Aiemmin tuttua leiritoimistoa ei enää ole erikseen, vaan infopisteeksi muutettu toimisto sijaitsee turvan kontin yhteydessä (punainen laatikko).

Tänä vuonna leirillä ei julkaista leirilehteä. Sen tilalle tulee leiriblogi, jota kirjoitetaan tänne nettisivuille päivittäin. Suunnitelmissa on saada leiriblogi näkyviin leirikanttiiniin, toivotaan että suunnitelmamme onnistuu! Nettisivujen yhteyteen tulee myös linkki verkkoalbumiin, josta pääsee tarkastelemaan leiritunnelmia kuvien ja videoiden merkeissä.

Leirisivuilta löytyy jälleen entistä enemmän tietoa. Tässäpä viimeisimmät päivitykset:
  •  "Leiri ABC" on nyt lähes täydellinen ja sieltä löytyy tietoa muun muassa pakkaamiseen, ruokailuun, uimiseen ja vapaa-aikaan liittyen.
  • "Yhteystiedot"-lehdeltä löytyvät kaikkien toimialojen vastuuhenkilöiden sähköpostiosoitteet yhteydenottoa varten.
  • "Julkaisut"-lehdeltä löydät Leirikirjeet 1 ja 2, varustelistan pakkaamisen avuksi, sekä leiriohjelman.
  • Kouluttajalistaa on päivitetty
Lisää tietoa päivitellään jatkossakin, joten stay tuned! Leirilaskurikin alkaa olla kivasti voiton puolelle. 🌞😎

- Marika
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kysyttävää? Jätä viesti!