9.7.2017

Valmiina lähtölaukaisuun?

Moi tyypit!

Tervetuloa  Kiteelle! Leirivahvuutemme on tällä hetkellä 229 henkeä!

Rakennusleiriläiset saapuivat leirille jo lauantaina tekemään viime hetken silauksia. Työtä tehdään vielä tänä aamunakin, jotta kaikki olisi valmista ennen leirin virallista alkamista, mutta askareet ovat erittäin hyvällä mallilla! Jos kiinnostaa nähdä, miltä leirialue näyttää ilmasta katsottuna, klikkaa TÄSTÄ ! Tarkemmalle tutustumiskierrokselle pääsette leirille saapuessanne.

Tästäpä heti ensimmäiseksi kymmenen päivän sääennuste. Leirimeteorologimme seuraa tarkasti säätä koko leirin ajan ja päivittää tilannetta pitkin leiriviikkoa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saamme nauttia pääasiassa aurinkoisesta ja lämpimästä säästä. Muistutamme kaikkia aurinkorasvan ja päähineiden käytöstä! Vettä saattaa mahdollisesti ripsiä joinakin päivinä, mutta eihän palokuntalainen vettä pelkää.


Tänään leirillä on ohjelmassa ilmoittautuminen, osastojen majoittuminen telttoihin ja kurssien järjestäytyminen. Siellä tapaatte ensimmäisen kerran kaikki kurssikaverinne ja kurssin vetäjät. Kurssinne vetäjät kertovat teille tarkemmin kurssin sisällöstä ja viikon ohjelmasta. Sammutustyönkurssilaiset ovat aloittaneet kurssinsa jo lauantaina, hieman muita leiriläisiä aikaisemmin.

Jos laittelette kuvia esimerkiksi Instagramiin, Facebookiin, minne vaan, käyttäkä hashtageja
#SUSIRAJA2017
#ISPALOKUNTANUORET
#TULEMUKAANAUTTAJAKSI


Sponsored by aamupuuro, kyllä nyt jaksaa valmistautua teidän kaikkien saapumiseen!


Rakkain terkuin,
Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kysyttävää? Jätä viesti!