10.7.2017

Leiripäivä 2. Avajaiset

Leiri on nyt virallisesti saanut alkunsa!Avajaisia vietettiin marssimalla koko leirivahvuuden voimin Kiteen keskustan torille leirin avajaisiin. Johtoauto sinisine vilkkuineen johdatti leiriläiset oikeaan paikkaan. Matkaa tuli yhteen suuntaan 1,2km ja pienimmätkin Mini-tiimin osallistujat jaksoivat kävellä perille asti jonon keulassa. Sää hellii meitä edelleen, lämpöä täällä Kiteellä on jo yli +20C! Onneksi suurin osa kulkueessa olijoista oli varustautunut kävelyyn hattujen, huivien ja juomapullojen kanssa.

Satuitteko näkemään leiriavajaisiin siirtymistä ja itse avajaisia Facebookin livelähetyksessä? Valtteri toimi kuvausmaisterina livelähetyksen osalta. Jos lähetys meni ohi, pääset näkemään sen TÄÄLTÄ! Tänä vuonna teknisiä vimpaimia on käytetty oikein roppakaupalla, kun on snäptsätit, insarammit, kuvaushelikopterit ja veppikamerat. Nuorten kanssa on pysyttävä kiinni nykyajassa!
Perillä meitä odotti ponteva marssimusiikki, josta vastasi Joensuun Puhallinorkesteri. . Orkesterin säestyksellä saavuttiin nättiin riviin kuuntelemaan avajaispuheita. Puheita avajaisissamme olivat pitämässä Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen pelastuspäällikkö Esko Hätinen ja Kiteen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sinikka Musikka, sekä leiripäällikkömme Tero Kuittinen. Olipahan kiteeläisiäkin saapunut paikalle punaista joukkoamme ihailemaan. Palokunta on harrastus, joka yhdistää samanhenkisiä ihmisiä ja antaa erinomaiset valmiudet tulevaisuuteen!

Aiemmin mainitsemani kuvauskopterin tuotoksia pääset näkemään videon muodossa alta.Tänään meillä on luvassa mielenkiintoista vapaa-ajan ohjelmaa, josta kuulette sitten myöhemmin. Pienenä vinkkinä voin antaa, että siihen saattaa liittyä kastumista ja riemun kiljahduksia.. :-)

Terkuin,
Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kysyttävää? Jätä viesti!